Maureen Schulze

Prof. Dr.

  1. 2024
  2. Consumer preferences and willingness to pay for apples from agrivoltaics

    Jürkenbeck, K. & Schulze, M., 01.08.2024, in: Journal of Cleaner Production. 465, 10 S., 142854.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  3. How to move the transition to sustainable food consumption towards a societal tipping point

    Schulze, M., Janssen, M. & Aschemann-Witzel, J., 06.2024, in: Technological Forecasting and Social Change. 203, 12 S., 123329.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  4. Self-determined or non-self-determined? Exploring consumer motivation for sustainable food choices

    Schulze, M. & Janssen, M., 01.03.2024, in: Sustainable Production and Consumption. 45, S. 57-66 10 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  5. The Symbiotic Production of Food and Green Electricity: Consumer Preferences for Food Produced in Agrivoltaic Systems

    Schulze, M. & Jürkenbeck, K., 2024, (Angenommen/Im Druck) in: Business Strategy and the Environment. 15 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  6. 2023
  7. We have Some Calves left! Socially Accepted Alternatives to the Current Handling of Male Calves from Dairy Production

    Schulze, M., Kühl, S. & Busch, G., 10.2023, in: Food Ethics. 8, 2, 14 S., 11.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  8. Transitions to plant-based diets: the role of societal tipping points

    Aschemann-Witzel, J. & Schulze, M., 06.2023, in: Current Opinion in Food Science. 51, 6 S., 101015.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenÜbersichtsarbeitenForschung

  9. Is less more? Investigating citizen and consumer preferences for the future direction of livestock farming policy

    Schulze, M., Sonntag, W. & von Meyer-Höfer, M., 01.03.2023, in: Journal of Cleaner Production. 390, 9 S., 136136.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  10. Welcome to the (label) jungle? Analyzing how consumers deal with intra-sustainability label trade-offs on food

    Isabel Sonntag, W., Lemken, D., Spiller, A. & Schulze, M., 03.2023, in: Food Quality and Preference. 104, 13 S., 104746.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  11. The role of trust, expectation, and deception when buying organic animal products

    Kühl, S., Bayer, E. & Schulze, M., 01.02.2023, in: Animal Frontiers. 13, 1, S. 40-47 8 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  12. 2022
  13. Politicised opinion leaders in the younger generation: to meat or not to meat?

    Schulze, M., Spiller, A. & Jürkenbeck, K., 01.11.2022, in: British Food Journal. 124, 11, S. 3907-3921 15 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

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