Daniel Pleißner

Dr.

Daniel Pleißner

Kontakt

Dr. Daniel Pleißner

  1. 2025
  2. Erschienen

    Utilization of acid whey and oat pomace in succinic acid fermentation

    Kleps, C., Malchow, R., Ettinger, J., Dalichow, J., Schneider, R., Venus, J. & Pleissner, D., 25.05.2025, in: New Biotechnology. 86, S. 31-38 8 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  3. Elektronische Veröffentlichung vor Drucklegung

    Nonsterile Lactic Acid Production from Pulse Husks

    Krenz, L. M. M. & Pleissner, D., 22.04.2025, (Elektronische Veröffentlichung vor Drucklegung) in: Waste and Biomass Valorization. 10 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  4. Erschienen

    Is ‘waste’ an appropriate concept in a sustainable bioeconomy?

    Halim, R., Iyer, A., Esteves, S. M., Milliken, S., Kalai, K., Pleissner, D., Stephan, L., Chentir, I., Ahmed, O., Nasri, W., Mohamed, S., Birkeland, N. K., Vanderschuren, H., Zainuddin, I. & Mburu, M., 03.2025, in: Sustainable Chemistry One World. 5, 7 S., 100044.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  5. Erschienen

    On-farm compost and parsley residues extract use on organic fennel crop to improve agronomic performance and environmental sustainability

    Diacono, M., Fiore, A., Di Bene, C., Farina, R., Trinchera, A., Li, J., Geelen, D., Pleissner, D., Almendinger, M., Montemurro, F. & Persiani, A., 2025, in: Agroecology and Sustainable Food Systems. 49, 5, S. 615-640 26 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  6. 2024
  7. Erschienen

    Investigation of the utilization of oat pomace and acid whey in technical scale succinic acid fermentation including downstream processing

    Kleps, C., Schneider, R., Venus, J. & Pleißner, D., 01.12.2024, in: Sustainable Chemistry One World. 4, 7 S., 100028.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  8. Erschienen

    Valorization of faba bean (Vicia faba) by-products

    Krenz, L. M. M., Grebenteuch, S., Zocher, K., Rohn, S. & Pleissner, D., 11.2024, in: Biomass Conversion and Biorefinery. 14, 21, S. 26663-26680 18 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenÜbersichtsarbeitenForschung

  9. Erschienen

    Waste-to-nutrition: Sustainable strategies for use of organic biomass in complex food systems

    Pleissner, D. & Smetana, S., 10.2024, in: Current Opinion in Green and Sustainable Chemistry. 49, 2 S., 100949.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenAndere (Vorworte. Editoral u.ä.)Forschung

  10. Erschienen

    Biological measures to recover nitrogen compounds from liquid and solid streams

    Thielemann, A. K., Händel, N., Siddiqui, S. A., Aganovic, K., Kießling, M., Terjung, N., Smetana, S. & Pleißner, D., 01.09.2024, in: Sustainable Chemistry for the Environment. 7, 6 S., 100136.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  11. Erschienen

    Investigation of the carbon footprint of the cultivation of the heterotrophic microalga Galdieria sulphuraria on hydrolyzed straw and digestate

    Heidorn, J. R., Smetana, S. & Pleißner, D., 01.06.2024, in: Sustainable Chemistry for the Environment. 6, 7 S., 100087.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  12. Erschienen

    Circular and inclusive utilization of alternative proteins: A European and Mediterranean perspective

    Athanassiou, C. G., Smetana, S. M., Pleißner, D., Tassoni, A., Gasco, L., Gai, F., Shpigelman, A., Bravo Cadena, M., Gastli, M., Conceição, L. E. C., Gronich, E., Paolacci, S., Chalkidis, V., Kuthy, M., Stolzenberger, R. E., El Yaacoubi, A., Mehlhose, C., Petrusán, J.-I. & Rumbos, C. I., 01.04.2024, in: Current Opinion in Green and Sustainable Chemistry. 46, 6 S., 100892.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenÜbersichtsarbeitenForschung

Vorherige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...11 Nächste

Zuletzt angesehen