Agroecology and Sustainable Food Systems, ‎2168-3565

Fachzeitschrift: Zeitschrift

  1. 2025
  2. Erschienen

    On-farm compost and parsley residues extract use on organic fennel crop to improve agronomic performance and environmental sustainability

    Diacono, M., Fiore, A., Di Bene, C., Farina, R., Trinchera, A., Li, J., Geelen, D., Pleissner, D., Almendinger, M., Montemurro, F. & Persiani, A., 2025, in: Agroecology and Sustainable Food Systems. 49, 5, S. 615-640 26 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  3. 2024
  4. Erschienen
  5. 2022
  6. Erschienen

    Better performance of organic than conventional tomato varieties in single and mixed cropping

    Ficiciyan, A. M., Loos, J. & Tscharntke, T., 21.04.2022, in: Agroecology and Sustainable Food Systems. 46, 4, S. 491-509 19 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet