Professur für Nachhaltige Chemie der erneuerbaren organischen Ressourcen

Organisation: Professur

  1. Erschienen

    Sustainable chemistry and food systems lessons-the same procedure as every year?

    Zuin Zeidler, V. G., 09.02.2024, in: Science (New York, N.Y.). 383, 6683, eado2352.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenAndere (Vorworte. Editoral u.ä.)Forschung

  2. Erschienen

    Defining sustainable chemistry-an opportune exercise?

    Zuin Zeidler, V. G., 13.10.2023, in: Science. 382, 6667, eadk7430.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  3. Erschienen

    Green and Sustainable Chemistry Teacher Education: Experiences from a Brazilian University

    Gomes, C. J. C. & Zuin Zeidler, V. G., 21.07.2023, in: Sustainable Chemistry. 4, 3, S. 272 - 281 10 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  4. Erschienen

    Genetic editing of wood for sustainability: Trees engineered to have less lignin could make paper production less polluting

    Zuin Zeidler, V. G., 14.07.2023, in: Science. 381, 6654, S. 124-125 2 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenKommentare / Debatten / BerichteForschung

  5. Erschienen

    Formative Dimensions for Green and Sustainable Chemical Education: A Qualitative Evaluation Tool of the Formative Level of Experimental Processes

    Andrade, R. S. & Zuin, V. G., 13.06.2023, in: Journal of Chemical Education. 100, 6, S. 2281-2291 11 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  6. Erschienen

    Green and Sustainable Extraction of High-Value Compounds: Protein from Food Supply Chain Waste

    Zanotti, K., Stahl, A. M., Segatto, M. L. & Zuin, V. G., 29.03.2022, Sustainable Separation Engineering: Materials, Techniques and Process Development. Szekely, G. & Zhao, D. (Hrsg.). Wiley-VCH Verlag, S. 63-104 42 S.

    Publikation: Beiträge in SammelwerkenKapitelbegutachtet

  7. Erschienen

    Waste to food: returning nutrients to the food chain

    Smetana, S. (Hrsg.), Pleißner, D. (Hrsg.) & Zuin Zeidler, V. (Hrsg.), 15.02.2022, Wageningen: Wageningen Academic Publishers. 300 S.

    Publikation: Bücher und AnthologienSammelwerke und AnthologienForschung

  8. Erschienen

    Environmental Dimension in Chemistry Teacher Education

    Zuin, V. G., 01.01.2012, Campinas: Atomo. 174 S.

    Publikation: Bücher und AnthologienBuch

  9. Erschienen

    A Inserção da Dimensão Ambiental na Formação de Professores de Química

    Zuin, V. G., 01.01.2011, Atomo. 182 S.

    Publikation: Bücher und AnthologienBuch

  10. Erschienen

    Dimensions of digital transformation in the context of modern agriculture

    Mendes, J. A. J., Carvalho, N. G. P., Mourarias, M. N., Careta, C. B., Vânia Gomes Zuin, G. Z. & Gerolamo, M. C., 01.11.2022, in: Sustainable Production and Consumption. 34, S. 613-637 25 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

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