Daniel Fischer

Prof. Dr.

  1. Published

    Даниэль Фишер: Культура питания - Межкультурные аспекты питания

    Fischer, D., 2008, Образоьание ь интересах устойчиього разьития: Опыт регионоь. Dagbaeva, N. (ed.). Ulan-Ude: Опыт регионоь, p. 168–183 16 p.

    Research output: Contributions to collected editions/worksContributions to collected editions/anthologiesResearch

  2. Published

    Zeit nachhaltig gestalten lernen: Schulschließungenals verpasste Chance?

    Fischer, D., Grauer, C. & Frank, P., 01.07.2022, In: Das Zeitpolitische Magazin. 19, 40, p. 26-28 3 p.

    Research output: Journal contributionsComments / Debate / ReportsTransfer

  3. Published
  4. Published

    Wissenschaftsorganisationen als Impulsgeber einer Nachhaltigkeitstransformation

    Nölting, B., Kopfmüller, J., Zimmermann, A. B., Bernert, P., Barth, M., Becker, S., Fischer, D., Molitor, H., Pechlaner, H., Schneider, F., Schweizer, P. J., Stamm, C., Wäger, P. & Wilhelm, R., 05.07.2025, In: GAIA - Ecological Perspectives for Science and Society. 34, 2, p. 83-87 5 p.

    Research output: Journal contributionsJournal articlesResearchpeer-review

  5. Published

    Wie kommt Nachhaltigkeit in die Medien? Nachrichtenfaktoren und Frames im Nachhaltigkeitsjournalismus

    Fischer, D., Haucke, F. & Humburg, A., 03.2016, Nachhaltigkeit und Journalismus : Erkenntnisse und Impulse aus Wissenschaft und Praxis. Michelsen, G. & Fischer, D. (eds.). Bad Homburg: VAS Verlag für Akademische Schriften, p. 39-54 16 p. (Innovation in den Hochschulen ‐ Nachhaltige Entwicklung; vol. 12).

    Research output: Contributions to collected editions/worksContributions to collected editions/anthologiesResearch

  6. Published

    When is green nudging ethically permissible?

    Tyler DesRoches, C., Fischer, D., Silver, J., Arthur, P., Livernois, R., Crichlow, T., Hersch, G., Nagatsu, M. & Abbott, J. K., 01.02.2023, In: Current Opinion in Environmental Sustainability. 60, 9 p., 101236.

    Research output: Journal contributionsScientific review articlesResearch

  7. Published
  8. Published

    What are the ingredients for food systems change towards sustainability? - Insights from the literature

    Weber, H., Pöggel, K., Eakin, H., Fischer, D., Lang, D. J., Wehrden, H. & Wiek, A., 01.11.2020, In: Environmental Research Letters. 15, 11, 17 p., 113001.

    Research output: Journal contributionsScientific review articlesResearch

  9. Published

    Welchen Journalismus braucht die Nachhaltigkeit? Bestandsaufnahme und Bedarfsanalyse in Wissenschaft und Praxis – Ergebnisse eines iterativen Delphis

    Humburg, A., Fischer, D., Marwege, R. & Michelsen, G., 10.10.2013, Lüneburg: Institut für Umweltkommunikation der Universität Lüneburg, 39 p. (INFU-Diskussionspapiere; no. 38/2013).

    Research output: Working paperWorking papers

  10. Published

    “We are Rosas”: a case study on how identity matters in local food groups

    Pöggel, K. & Fischer, D., 27.11.2023, In: Sustainability: Science, Practice, and Policy. 19, 1, 17 p., 2278244.

    Research output: Journal contributionsJournal articlesResearchpeer-review

Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 ...15 Next