Frontiers in Sustainable Food Systems, ‎2571-581X

Fachzeitschrift: Zeitschrift

  1. 2020
  2. Piloting Citizen Science Methods to Measure Perceptions of Carbon Footprint and Energy Content of Food

    Armstrong, B., Bridge, G., Oakden, L., Reynolds, C., Wang, C., Panzone, L. A., Rivera, X. S., Kause, A., Ffoulkes, C., Krawczyk, C., Miller, G. & Serjeant, S., 21.08.2020, in: Frontiers in Sustainable Food Systems. 4, 10 S., 120.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  3. 2021
  4. How Does Citizen Science Compare to Online Survey Panels? A Comparison of Food Knowledge and Perceptions Between the Zooniverse, Prolific and Qualtrics UK Panels

    Armstrong, B., Reynolds, C., Bridge, G., Oakden, L., Wang, C., Panzone, L., Schmidt Rivera, X., Kause, A., Ffoulkes, C., Krawczyk, C., Miller, G. & Serjeant, S., 27.01.2021, in: Frontiers in Sustainable Food Systems. 4, 11 S., 575021.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  5. Erschienen

    Similar yield benefits of hybrid, conventional, and organic tomato and sweet pepper varieties under well-watered and drought-stressed conditions

    Ficiciyan, A. M., Loos, J. & Tscharntke, T., 19.02.2021, in: Frontiers in Sustainable Food Systems. 5, 11 S., 628537.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  6. Erschienen

    Cooperating With “Open Cards”—The Role of Small Intermediary Businesses in Realizing Sustainable International Coffee Supply

    Weber, H. & Wiek, A., 15.07.2021, in: Frontiers in Sustainable Food Systems. 5, 14 S., 663716.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  7. The Importance of Citizen Scientists in the Move Towards Sustainable Diets and a Sustainable Food System

    Oakden, L., Bridge, G., Armstrong, B., Reynolds, C., Wang, C., Panzone, L., Rivera, X. S., Kause, A., Ffoulkes, C., Krawczyk, C., Miller, G. & Serjeant, S., 20.09.2021, in: Frontiers in Sustainable Food Systems. 5, 9 S., 596594.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  8. 2022
  9. Erschienen

    You Are Where You Eat: A Theoretical Perspective on Why Identity Matters in Local Food Groups

    Poeggel, K., 23.02.2022, in: Frontiers in Sustainable Food Systems. 6, 13 S., 782556.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  10. Erschienen

    Can Pulsed Electric Fields Treated Algal Cells Be Used as Stationary Phase in Chromatography?

    Pleissner, D. & Smetana, S., 29.04.2022, in: Frontiers in Sustainable Food Systems. 6, 7 S., 860647.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenÜbersichtsarbeitenForschung

Zuletzt angesehen

Aktivitäten

  1. Wie unterstützt der ‚Later Life Work Index‘ Unternehmen und Organisationen im demographischen und digitalen Wandel?
  2. Do Good Things Come in Small Packages’? Issue Packages in Negotiation and Their Effect on Dyadic Economic Outcomes.
  3. Vortrag und Workshop (Einladung): Fachliches und inklusives Lernen – (wie) geht beides im Naturwissenschaftsunterricht?
  4. Sportspiel in der Grundschule: Zur Vermittlung von Spielfähigkeit mithilfe von digital-gestützten Lehr-/Lernprozessen
  5. Mit Mysteries zu Forschendem Lernen im Chemieunterricht – das Projekt.: Vortrag auf der GDCP Tagung (mit Anja Lembens)
  6. Social and ethical aspects in sustainability performance measurement and assessment. A systematic literature review
  7. Marketing of Public and Non-Profit Organisations Understanding Audiences and how to Persuade them in Public and NPO
  8. Inquiry-based Learning Environment to Welcome Diversity in Chemistry Classes: Vortrag mit Sandra Puddu & Anja Lembens
  9. Endurance and disappearance as two sides of the same coin: How the search for impact shaped an artistic organization
  10. (W)Ende der Zensur?: Adaptionsschwierigkeiten ostdeutscher AutorInnen an die Literaturproduktion unter Marktbedingungen
  11. Determinants and management consequences of normative views of sustainability in Namibian commercial cattle farming
  12. Focusing on enquiry-based science education within a European in-service teacher education programme, mit Anja Lembens
  13. Berufliche Anforderungen im inklusiven Chemieunterricht., mit Christine Heidinger, Brigitte Koliander und Thomas Plotz

Publikationen

  1. Breites Maßnahmenpaket zum Klimaschutz kann Kosten der Emissionsminderung in Deutschland deutlich verringern
  2. Zur Bedeutung der Selbstwirksamkeit für eine individuelle Förderung im Unterricht mit heterogenen Lerngruppen
  3. Die Augen essen mit. Kulinarisches Kino als Gastrosophie und Forschungsfeld interdisziplinärer Ernährungskultur
  4. Eine Familie und ihre Körper. Essensbezogene Gebrauchsweisen des Körpers in Louis Malles "Eine Komödie im Mai"
  5. Sustainability Education and Accounting Experience. What Motivates Higher Valuation of Environmental Performance
  6. Thermodynamic study of a LiBr–H2O absorption process for solar heat storage with crystallisation of the solution
  7. Arbuscular mycorrhizal fungi and goethite promote carbon sequestration via hyphal-aggregate mineral interactions
  8. Business Model Experimentation for Circularity: Driving sustainability in a large international clothing retailer
  9. Ein kleiner Ausblick: Forschungskorridore zum "fachdidaktischen Code" der Lebenswelt- und/oder Situationsorientierung
  10. Bodenentwicklungen und Bodenbelastungen der Mäanderschleife Wehninger Werder an der niedersächsischen Mittelelbe
  11. Untersuchungs- und Monitoringkonzept zur Abschätzung der Auswirkungen von Offshore-Windparks auf die marine Umwelt
  12. Modification of the umu-assay (ISO 13829) accounting for cytotoxicity in genotoxicity assessment: A preliminary study
  13. Modellierung von klimainduzierten Veränderungen des Bodenwasserhaushalts von Auenböden an der unteren Mittelelbe.
  14. Interactions between species richness, herbivory and precipitation affect standing biomass in Mongolian rangelands
  15. Tree cover mediates the effect on rapeseed leaf damage of excluding predatory arthropods, but in an unexpected way