Appetite, ‎0195-6663

Fachzeitschrift: Zeitschrift

  1. 2022
  2. Vegan labeling for what is already vegan: Product perceptions and consumption intentions

    Stremmel, G., Elshiewy, O., Boztug, Y. & Carneiro-Otto, F., 01.08.2022, in: Appetite. 175, 106048.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  3. 2019
  4. Preference and willingness to pay for meat substitutes based on micro-algae

    Weinrich, R. & Elshiewy, O., 01.11.2019, in: Appetite. 142, 104353.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  5. Erschienen

    Healthy eating and sustainable nutrition through mindfulness? Mixed method results of a controlled intervention study

    Stanszus, L. S., Frank, P. & Geiger, S. M., 01.10.2019, in: Appetite. 141, 104325.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  6. 2016
  7. Erschienen

    Mouth-watering words: Articulatory inductions of eating-like mouth movements increase perceived food palatability

    Topolinski, S. & Boecker, L., 01.04.2016, in: Appetite. 99, S. 112-120 9 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  8. 2012
  9. The color red reduces snack food and soft drink intake

    Genschow, O., Reutner, L. & Wänke, M., 04.2012, in: Appetite. 58, 2, S. 699-702 4 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  10. 2010
  11. Erschienen

    Odors enhance visual attention to congruent objects

    Seo, H-S., Roidl, E., Müller, F. & Negoias, S., 01.06.2010, in: Appetite. 54, 3, S. 544-549 6 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet