Appetite, 0195-6663

Fachzeitschrift: Zeitschrift

  1. Erschienen

    Healthy eating and sustainable nutrition through mindfulness? Mixed method results of a controlled intervention study

    Stanszus, L. S., Frank, P. & Geiger, S. M., 01.10.2019, in : Appetite. 141, 104325.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  2. Erschienen

    Mouth-watering words: Articulatory inductions of eating-like mouth movements increase perceived food palatability

    Topolinski, S. & Boecker, L., 01.04.2016, in : Appetite. 99, S. 112-120 9 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  3. Erschienen

    Odors enhance visual attention to congruent objects

    Seo, H-S., Roidl, E., Müller, F. & Negoias, S., 01.06.2010, in : Appetite. 54, 3, S. 544-549 6 S.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet

  4. Preference and willingness to pay for meat substitutes based on micro-algae

    Weinrich, R. & Elshiewy, O., 01.11.2019, in : Appetite. 142, 104353.

    Publikation: Beiträge in ZeitschriftenZeitschriftenaufsätzeForschungbegutachtet