International Journal of Food Microbiology, ‎0168-1605

Journal

Recently viewed

Publications

  1. Hold Back The River
  2. Systematisch zur (E-) Learning Excellence
  3. Cradle to Cradle im Holzfertigbau
  4. Reporting über Forschung und Entwicklung (F&E) im (Konzern-)Abschluss und -Lagebericht
  5. Regional Institutional Design
  6. Internet-Supported Sustainability Reporting
  7. Changeability of pre-service teachers’ beliefs about multilingualism
  8. Citizen financial participation schemes as part of New Public Governance
  9. Normalisierungen
  10. Geteilte Sorge
  11. Populäre Mediengewalt
  12. Measurement and modelling of NH3 emissions from field-applied biogas residues in North German energy crop rotations
  13. Opening up and closing down citizen participation in the development of a sustainable neighborhood energy system
  14. Unternehmerische Nachhaltigkeitsinnovationen durch nachhaltiges Unternehmertum
  15. Geld und Zeit verstehen
  16. The intention to quit apprenticeships and the role of secondary jobs
  17. Kann Unternehmertum nachhaltig sein?
  18. Decreasing Organizational Size
  19. Edgar Calels "Skulpturale Erdarbeit" Umkreisen, Überfliegen und sich Danebenlegen
  20. World in Transition: Sustainability Perspectives for Higher Education
  21. Innovative approaches for teacher professional development
  22. cis-tris-σ homobenzenes from cis-benzenetrioxide
  23. Die Bewertung des Informationssystems einer Unternehmung
  24. Gemeindefinanzreform und Freie Berufe
  25. Kontextualisierungshinweise
  26. Neighbourhood diversity mitigates drought impacts on tree growth
  27. Environmental Cost Accounting
  28. Effekte testbasierter Rechenschaftslegung auf die datenbasierte Schul- und Unterrichtsentwicklung
  29. Interkulturelles Lernen anhand von Bildnarrationen.
  30. 1. Methoden-Muster: Information